Responsive en goed vindbare website


Als belangrijk onderdeel van marketing bieden wij fitnessondernemers en personal trainers een moderne, responsive en goed vindbare website aan.

Het doel van de website is het werven van nieuwe leden, duidelijk inzicht in de mogelijkheden en voorzieningen, overzicht met een lesrooster indien gewenst en contact faciliterend. Het is tegenwoordig van groot belang dat de website goed zichtbaar is op mobile apparaten, Google geeft zelfs meer waarde aan websites die mobiel vriendelijk zijn ten opzichte van websites die dat niet zijn.

Marketing

Daarnaast is de nieuwe website uitstekend geschikt om gebruikt te worden als tool in online marketing campagnes en social media advertising. Met de benodigde functionaliteiten voor het meten van resultaten en mogelijkheden voor eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld (landings) pagina’s voor speciale acties.

Neem contact met ons op voor een uitgebreide uitleg omtrent het belang en de taak van de website in de onderneming. Wij geven u graag voorbeelden en laten u zien hoe een website voor u het gewenste resultaat kan opleveren.